logga hjärtebarnsfonden

Nyheter

Kreditkort.nu drivs av bolaget Dios Investment AB. Nu bidrar vi denna gången genom att stötta Hjärtebarnsfonden i deras viktiga arbete för att finnas på plats och ge stöd på sjukhusen, i skolor och även på arbetsplatser. Kreditkort.nu är en vinstdrivande verksamhet, men vi har alltid haft och kommer alltid att ha fokus på att ge tillbaka till samhället på det sätt vi som företag kan.

Att stödja Hjärtebarnsfonden är något som vi på Kreditkort.nu känner är både rätt och viktigt att göra. Medfödda hjärtfel är ett allt för vanligt medfött fel och det påverkar en stor mängd av våra minsta människor i samhället och deras anhöriga.

Vi vill därför använda vår position för att göra en positiv skillnad i samhället, och har därför under 2023 även hjälp till med insamlingar till Barncancerfonden och deltar också i initiativet för CO2-neutrala hemsidor.

Vi vill även uppmärksamma våra kunder och besökare på att de också kan hjälpa till genom att ge en gåva till Hjärtebarnsfonden direkt på deras hemsida. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Tack för att du läser detta och för att du stödjer oss i vårt arbete för att hjälpa de som behöver det mest.

stötta hjärtebarnsfonden som kreditkort.nu