§1 Personuppgifter

Här på Kreditkort.nu hanteras samtliga ansökningar av våra rekommenderade kortutgivare. Därför lagrar vi inga personuppgifter.  Även kreditupplysningar genomförs av kortutgivarna vid ansökan och inte av Kreditkort.nu.

§2 Ansvar

Vi på Kreditkort.nu tar inget ansvar för konflikter eller ekonomiska skador i samband med en användare och en kortutgivare. När det kommer till kreditkort och avtal är det en överenskommelse mellan användaren och kortutgivaren. Därmed kan inte Kreditkort.nu  hållas ansvariga eller krävas på ersättning vid eventuell tvist mellan dig som användare och kortutgivaren. På Kreditkort.nu kan användarna jämföra bland ett urval av den svenska marknadens kreditkort. Kreditkort.nu har alltså inget ansvar i eventuella avtal som sluts mellan användare och kortutgivare. Vi jobbar för att erbjuda våra användare uppdaterad information men då vi inte kan garantera att informationen på sidan alltid är 100 procent korrekt kan vi inte ta på oss ansvaret när användare väljer att ta beslut baserat på den informationen. 

Vi hänvisar istället att användare kollar upp exakt information på respektive kortutgivares hemsida. 

Vi vill uppmana de privatpersoner som är låginkomsttagare eller har stora skulder sedan tidigare att inte välja att ansöka om ett kreditkort.

§ Ändring av användarvillkor

Som användare är det ditt ansvar att hålla koll på de uppdaterade villkoren på Kreditkort.nu då vi kan komma att göra ändringar gällande användarvillkoren. När du tar beslutet att använda vår sida godkänner du automatiskt användarvillkoren.