Har du frågor om kreditkort rekommenderar vi dig att först se om du hittar svaret på din fråga under frågor & svar. Om du inte svaret på din fråga där får du gärna skriva till oss via kontaktformuläret nedanför så svarar vi på din fråga så snart vi kan.

OBS! Inkludera inte personuppgifter i ditt meddelande. Uppgifter som personnummer, telefonnummer eller adress hjälper oss inte att besvara din fråga.

Här kan du läsa mer om oss, vilka vi är och även komma i kontakt med våra medarbetare.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor kring vår hemsida, vår verksamhet eller vill synas på Kreditkort.nu så är du varmt välkommen att kontakta oss på någon av mail-adresserna nedan.

Öppettider

Måndag – Fredag: Kl. 09 – 17
Lördag & Söndagar: Stängt

Allmänna frågor

För allmänna frågor så når du vår kundtjänst på kundservice@kreditkort.nu. Där finns våra kunniga och trevliga kollegor tillgängliga för frågor som rör vår hemsida eller vår tjänst.

Klagomål

För klagomål, synpunkter eller meddelande om felaktig/missvisande information så når du den avdelningen på klagomal@kreditkort.nu.

Press & Media

Pressansvarig hos oss är Linnea Bohlin. Här kan du läsa mer om vår pressavdelning på Kreditkort.nu, och hittar även kontaktuppgifter till avdelningen.

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Dios Investment AB
Organisationsnummer: 559150-4260
Adress: Kungsgatan 9, 111 43 Stockholm