Kreditkort med bonus

Kvinna får bonus på sitt kreditkort

Det finns flera kreditkort med bonus som gör att du kan samla poäng på dina köp. Poängen kan antigen ge dig pengar tillbaka på allt du handlar, alternativt att du kan använda dina bonuspoäng till att betala din faktura eller till att handla varor som kreditkortsutgivaren erbjuder i en speciell poängshop.

Vill du skaffa ett kreditkort med bonus bör du jämföra kreditkort från olika kreditkortsutgivare för att hitta kreditkortet med bäst bonus. Tänk även på att jämföra var du kan använda bonusen. Vissa kreditkortsutgivare ger återbäring i form av pengar tillbaka medan andra har en slags bonusshop där du kan använda din bonus. 

Du kan spara mycket pengar med bonussystemet

Ett kreditkort med bonus kan göra att du sparar mycket pengar, förutsatt att du valt ett kreditkort som passar dina vanor. De olika kreditkortsutgivarnas bonussystem passar olika bra baserat på hur du använder ditt kreditkort. Exempelvis finns det kreditkort som ger 1 procent återbäring på allt du handlar, vilket du i kan spara mycket pengar på. Det finns även de kreditkort som inte har valutaväxlingspåslag, vilket passar bra för dig som reser mycket.

Tips! Många använder slentrianmässig de kontokort de fått av banken till att både betala och ta ut pengar med. Genom att jämföra kreditkort med bonus kan du hitta ett kreditkort som passar betydligt bättre för dina vanor och på så sätt kan du spara mycket pengar.

Att ha flera kreditkort med olika bonus fungerar utmärkt, förutsatt att du hittar kreditkort med låg årsavgift som passar dig samt att du sköter dina kreditkort genom att betala din faktura i tid och inte konsumerar mer än du har råd med.

Andra förmåner är också en bonus med kreditkort

Bortsett från det bonussystem som finns för de flesta kreditkort ingår det även många andra fördelar som kan anses vara en bonus med att skaffa kreditkort. Dessa kan exempelvis vara:

  • Specialerbjudanden på restauranger, hotell och shopping
  • Omfattande rese- och olycksfallsförsäkring
  • Bedrägeriskydd när du handlar online
  • Förtur till konsertbiljetter

Vilka förmåner som ingår varierar mycket beroende på vilket kreditkort du väljer. För att vara säker på att du hittat ett kreditkort med bonus som passar dig är det bäst att du jämför kreditkort från olika kreditkortsutgivare.

Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka