Vilka står bakom Kreditkort.nu?

Kreditkort.nu drivs av bolaget Compary AB.

Vi har som mål att skapa den bästa plattformen för jämförelse av kreditkort online. Vi vill förbättra den digitala upplevelsen och göra en krånglig produkt enkel att förstå. 

För att uppnå detta arbetar vi ständigt med att förfina vår sajt och ständigt utveckla den med nya funktioner som gör det enklare och tydligare för våra besökare att hitta rätt, och jämföra mellan olika kreditkort på marknaden.

Förutom Kreditkort.nu så driver Dios Investment AB även ett flertal andra jämförelsesajter i samma nisch. Bolagets mål är att bygga en portfölj av ledande sajter på sina nischade områden. 

Varför ska jag jämföra med Kreditkort.nu?

Genom att använda vår tjänst kan du både spara tid och pengar. Här har vi låtit branschexperter på området jämföra, recensera och betygsätta Sveriges kreditkort. Vi har även lyssnat på vad kunder och andra experter på området har att säga om de olika korten. 

Unikt beräkningssystem för poängsättning

Sajten lanserades så tidigt som 2006 och är en av Sveriges äldsta hemsidor inom kreditkort. Under de senaste 5 åren har vi ägnat stor del av tiden åt att ta fram ett koncept för att på ett enkelt sätt kunna beräkna fram ett betyg av de olika kreditkorten.

Vi sammanställer över 135 olika datapunkter, som sedan ligger till grund tillsammans med riktiga personliga tester och åsikter när vi betygsätter korten.

Träffa teamet bakom Kreditkort.nu

Adam Jarfjord
Adam Jarfjord

Innehållsansvarig & Produktexpert

adam@kreditkort.nu

Adam har arbetat som skribent och recensent av olika finansiella produkter och tjänster i närmare 10 år. Som skribent och vår testexpert lägger han stor vikt på bra och detaljerade efterforskningar som resulterar i matnyttiga och unika recensioner.

Hittar du någon felaktig information eller har några frågor om någon av de recensioner som Adam skrivit så är du varmt välkommen att maila så hjälper han dig gärna.

https://www.linkedin.com/in/adam-jarfjord

Karl Pettersson
Karl Pettersson

Redaktör & Faktagranskare

karl.pettersson@kreditkort.nu

Karl är vår produktexpert på Kreditkort.nu och den som faktagranskar och djupdyker i specifikationerna kring alla kreditkort som recenseras och betygsätts på sajten. Han är utbildad civilekonom och har även studerat masterprogrammet med inriktning finansiell matematik.

Han har en lång arbetserfarenhet inom den finansiella sektorn där han ägnat de senaste 30 åren till finansiell rådgivning. Karl har även varit med och forskat på ny teknik som ska kunna motverka skimming.

Petter Sahlén
Petter Sahlén

Skribent & Analytiker

petter.sahlen@kreditkort.nu

Petter står för produktionen av nya jämförelseguider av olika krediter. Han arbetar även som analytiker och djupgranskar fakta och tar fram nya mätpunkter för hur våra jämförelser av korten går till. Han har lång erfarenhet i branschen och har arbetat för en av de marknadsledande företagen inom vår nisch.

Hans erfarenhet kombinerat med att kunna förklara avancerade termer så att alla förstår gör honom till en stjärna i teamet och en ovärderlig medarbetare.

Hanna Sjögren
Hanna Sjögren

Skribent & Researcher

hanna.sjogren@kreditkort.nu

Hanna jobbar som skribent på Kreditkort.nu sedan början av 2022 och står för mestadels vårt redaktionella och nyhets-relaterade innehåll. 

Hon är utbildad journalist och har arbetat de senaste 15 åren med att producera artiklar och nyhetsinnehåll inom finans- och ekonomi-segmentet. Hanna är den som ser till att sajten alltid håller sig uppdaterad med färskt och nytt innehåll.

Linnea Bohlin
Linnea Bohlin

Pressansvarig

linnea.bohlin@kreditkort.nu

Linnea Bohlin är sedan början på 2023 pressansvarig på Kreditkort.nu, och är därför också den person som du bör kontakta om du är reporter eller journalist. Vi ställer gärna upp med information och faktagranskar innehåll till olika artiklar och nyhetssajter.

Villkor

Kreditkort.nu är en jämförelsetjänst av kreditkort online och ska inte misstas för att erbjuda några egna finansiella produkter. Informationen som presenteras på sajten kan vara felaktig och för att säkerställa bör du alltid dubbelkolla all information och villkor hos banken som ger ut kreditkortet innan du beställer hem ett kreditkort.

Uppdaterad information från utgivarna hämtas in på daglig basis och vi strävar efter att alltid ha den senaste uppdaterade informationen på marknaden om de olika kreditkorten, skulle någon av informationen som presenteras hos banken skilja mot vår information, så är det alltid bankens egna information som ska tas som fakta.

Här kan du ta del av alla våra användarvillkor.

Kontakta oss

Önskar du komma i kontakt med oss så gör du det enklast via vår kontaktsida, där finner du alla mailadresser till respektive avdelning hos oss. Vår kundservice finns alltid på plats under helgfria vardagar för att hjälpa dig med frågor som rör vår hemsida eller innehållet som presenteras.

OBS. Alla frågor som rör fakturor, kreditkorten eller dess villkor hänvisas direkt till utgivaren. Tänk även på att vi inte agerar ekonomiska rådgivare eller kan hjälpa till att ta finansiella beslut.

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Compary AB
Organisationsnummer: 556955-1004
Adress: Stora Badhusgatan 20, 411 21, Göteborg