Banker Ekonomi Nyheter

Denna sida innehåller annonser

I slutet på 2021 meddelande Ikano Bank att man skulle göra förändringar i förmånerna för sina kreditkort. Dels har man lanserat ett poängsystem och gjort det lättare att delbetala sina utgifter utan att behöva betala ränta. För Ikanos kunder – både etablerade och nya – innebär detta fler möjligheter och bättre villkor.

Nylanserat poängsystem

Från och med den 1 januari 2022 har Ikano Bank ett helt nytt poängsystem för alla sina kreditkortskunder. Systemet ersätter det tidigare rabattsystem som man erbjöd.

Det betyder att man numera får poäng på alla sina köp oavsett var man handlar. Varje spenderad krona representerar ett poäng och när man kommer upp i 25 000 poäng så dras 100 kronor av på nästa faktura.

Poängen sparas tills dess att du nått 25 000 poäng och du kan inte samla mer poäng än vad din kreditgräns är. Fram till sista februari samlar du dubbla poäng!

Bättre möjligheter att delbetala utan ränta

Förutom poängsystemet har Ikano även gjort det lättare att delbetala sina utgifter, även mindre belopp. Från 1 januari 2022 kan du delbetala alla enskilda köp på minst 2000 kronor över antingen 6 eller 12 månader. Bäst av allt är att du slipper betala ränta om du väljer delbetalning.

Har du ett Ikano kreditkort kan detta användas som ett verktyg för större och oplanerade utgifter som du kanske inte har råd att betala för direkt.