Resurs Poängshop är ett belöningssystem som är kopplat till Resursbanks kreditkort, där användare kan samla poäng genom sina köp och sedan använda dessa poäng för att köpa varor, tjänster eller upplevelser. Lojalitetsprogrammet är utformat för att vara simpel och användarvänlig, vilket gör det attraktivt för dig som vill få mer värde från dina köp med kreditkort.

Resurs Poängshop
Innehåll

Samla poäng genom kreditkorten

Med ett bonuskort från Resurs kan du samla bonuspoäng på alla dina köp. Efter 30 dagar blir poängen aktiva och du kan använda dem under de kommande 3 åren. Du kan byta dessa poäng mot varor i butiken, där varje poäng motsvarar ett visst värde.

  • Bonuspoäng: Samlas på alla köp och är giltiga i 3 år.
  • Räntefri delbetalning: Delbetala köp separat för flexibilitet.
  • Välkomstpoäng: Få bonuspoäng när du först registrerar dig.
  • Betala allt eller delbetala: Du kan välja mellan att betala hela beloppet eller delbetala dina köp.

Kort som använder Resurs Poängshop

Resurs Gold och Resurs World är korten som ger dig poäng på dina köp som du sedan kan använda i Resurs Poängshop. Båda ger bonuspoäng på olika nivåer och erbjuder olika förmåner. Resurs World har en högre årsavgift men ger dig också fler exklusiva fördelar.

Vad finns i Resurs Poängshop?

resurs poängshoppen

I Resurs poängshop hittar du en mängd olika alternativ inom både produkter, tjänster och upplevelser. Här är en sammanfattning av vad som erbjuds:

  • Resor och upplevelser: Använd poäng för att få presentkort för resor, inklusive flygresor, paketresor och hotell genom partners som Ticket. Dessutom kan poängen användas för unika upplevelser som provkörningar av Ferrari eller Lamborghini, hotellövernattningar i Sverige eller Norge, och evenemangsbiljetter via Ticketmaster.
  • Presentkort: Byt poäng mot presentkort som kan användas för ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive kläder, bio, hemelektronik, hotell och streamingtjänster.
  • Elektronik och inredning: Växla dina poäng mot elektronikprodukter som powerbanks, verktyg och hörlurar, samt inredningsartiklar som designprodukter, glas, handdukar, skålar, ljusstakar och lampor.
  • Köksprodukter: I poängshoppen finns ett urval av köksprodukter, inklusive brödrostar, stavmixerpaket, sodastreamers, paninigrills och brandsläckare.
  • Välgörenhet: Möjligheten att donera poäng till välgörenhetsorganisationer som Cancerfonden och Radiohjälpen, vilket ger en chans att bidra till samhället.

Vanliga frågor och svar

Hur snabbt blir mina poäng aktiva efter ett köp?

Poängen blir aktiva 30 dagar efter att köpet genomförts.

Hur länge är poängen jag samlar giltiga?

Poängen är giltiga i 3 år från det datum de aktiveras.

Kan jag använda poängen för att köpa alla typer av produkter?

Poängen kan användas för ett brett utbud av varor, tjänster och upplevelser, inklusive resor, elektronik och välgörenhet.

Får jag poäng på alla typer av köp med Resurs-kortet?

Ja, du samlar bonuspoäng på alla köp gjorda med ditt Resurs-kort.