Världens mest exklusiva lounger erbjuder en upplevelse som går långt utöver gratis snacks och Wi-Fi. Från privat bilservice som tar dig direkt till ditt flygplan, till gourmet måltider och personliga assistenter, dessa lounger är höjdpunkterna i den internationella resandets lyxiga livsstil. I den här artikeln kommer vi att kolla närmare på några av världens mest prestigefyllda lounger.

Världens exklusiva lounger
Innehåll

Lounger i Europa

Europa erbjuder flera exklusiva flygplatslounger, inklusive Lufthansa First Class Terminal i Frankfurt och Air France La Première Lounge i Paris, som båda erbjuder personliga assistenter och gourmetmat.

För de som har tillgång till lounge på flygplatsen genom olika medlemskap eller biljettklasser, är British Airways Concorde Room i London och Swiss First Lounge i Zürich utmärkta alternativ. Dessa lounger kompletterar listan med unika lyxtjänster och exklusiv tillgänglighet.

Lufthansa First Class Terminal

Världens mest exklsuiva lounger

Lufthansa First Class Terminal i Frankfurt är en symbol för lyx och exklusivitet. Denna lounge är designad för att erbjuda en oöverträffad upplevelse för första klassresenärer. Till skillnad från en traditionell lounge, är detta en hel terminal dedikerad till första klass passagerare, vilket ger en känsla av exklusivitet och privatliv.

Lounger i USA

I USA finns en rad lyxiga flygplatslounger som erbjuder enastående bekvämligheter och tjänster. Om du är innehavare av en Amex Black Card, får du till exempel tillgång till United Polaris Lounge, känd för sin exklusiva tillgänglighet och à la carte-restaurang, samt The Centurion Lounge, som imponerar med sitt brett utbud av premiumtjänster. Dessa lounger sätter en ny standard för komfort och lyx.

United Polaris Lounge

Mest exklsuiva lounger i världen

United Polaris Lounge erbjuder en exklusiv och lyxig upplevelse för internationella business class-resenärer. Med faciliteter som en à la carte-restaurang och spa-tjänster, sätter denna lounge en ny standard för komfort och lyx på flygplatsen. Tillträde är strikt begränsat, vilket gör upplevelsen ännu mer exklusiv.

Lounger i Asien

Asien erbjuder också en imponerande samling av exklusiva flygplatslounger. Cathay Pacific Lounge rankas som en av de mest framstående, medan många betraktar Singapore Airlines SilverKris Lounges som den verkliga symbolen för exklusivitet. Här kan du koppla av i stil och ta del av de första klassens faciliteter som finns tillgängliga för dig.

Nyligen har Qatar Airways höjt ribban ytterligare genom att öppna en ny, exklusiv lounge på Doha Hamad internationella flygplats i samarbete med det lyxiga modehuset Louis Vuitton. Denna VIP-lounge är en del av en större busniess class lounge och är endast tillgänglig för utvalda medlemmar, vilket gör den till en ny symbol för flygplatslyx.

Singapore Airlines SilverKris Lounges

Exklsuiva lounger

Singapore Airlines SilverKris Lounges, Singapore Changi internationella flygplats. Med sin enastående kundservice kan resenärer känna sig lugna och inte oroa sig för incheckning av bagage. Istället får de hjälp med att komma in i SilverKris Loungen, där uppskattade gäster har flera alternativ för att tillbringa sin tid.

De kan välja mellan att slappna av i kaféet, barerna, mötesrummen eller i de 13 italienska sängarna i läder. Om du råkar somna in, behöver du inte vara orolig. Personalen kommer att se till att väcka dig innan ditt flyg avgår.

Qatar Airways’ Doha Louis Vuitton Lounge

Qatar Airways’ Doha Louis Vuitton Lounge

Qatar Airways har introducerat en ny, exklusiv lounge på Doha Hamad internationella flygplats, skapad i samarbete med det lyxiga modehuset Louis Vuitton. Denna VIP-lounge är en del av en större busniess class lounge och står ut genom sin exklusivitet.

Den är endast öppen för Louis Vuitton VIPs samt Platinum och Gold-medlemmar i Qatar Airways’ Privilege Club. Loungen erbjuder en elegant atmosfär med designelement från Louis Vuitton och en gourmet meny skapad av den 12-stjärniga Michelin-kocken Yannick Alléno.