Årliga avgifter för LoungeKey varierar beroende på medlemskapstyp. Vissa kreditkort med en årsavgift på minst cirka 1 000 kronor, inkluderar LoungeKey-access. Engångsavgifter för att använda en lounge ligger vanligtvis mellan 200 och 300 kronor per person. Om du vill ta med en gäst kostar det ofta lika mycket.

Vad kostar Loungekey
Innehåll

Kreditkort som inkluderar LoungeKey

Det finns flera kreditkort i Sverige som inkluderar LoungeKey som förmån. Denna förmån kan påverka den totala kostnaden för ditt kreditkort. Här är en lista med kreditkort som inkluderar Loungekey: 

KreditkortAmerican Express PlatinumMastercard GoldDiners Club ClassicNordea PremiumSEB Private Banking Card
Årsavgift6000 kr1200 kr1500 kr900 kr5000 kr
Förmåner Obegränsad tillgång till LoungeKey-lounger4 gratis besök per år2 gratis besök per år6 gratis besök per årObegränsad tillgång till LoungeKey-lounger
KreditgränsVarierarUpp till 50 000 krUpp till 30 000 krUpp till 40 000 krVarierar
Kreditkort med Loungekey access

Här kan du jämföra och hitta det bästa kreditkorten med lounge access.

Hur man kan spara pengar med LoungeKey

För att maximera värdet av ditt LoungeKey-medlemskap finns det några strategier och tips att följa. För det första, välj kreditkort med årsavgift som inkluderar LoungeKey, så att du inte betalar extra för tjänsten. 

För det andra, utnyttja eventuella kostnadsfria loungebesök som ingår i ditt medlemskap. Slutligen kan en uppdatering till Premium-plan vara ett bra alternativ om du reser ofta.

Läs också våran jämförelse av Loungekey vs Priority Pass.

Vanliga frågor och svar

Vad är priset för LoungeKey med Eurocard?

Om du har ett Eurocard Platinum eller Eurocard Corporate Platinum med personligt betalningsansvar, får du automatiskt ett LoungeKey medlemskap. I ditt medlemskap ingår 10 kostnadsfria loungebesök per år.

Kostar det extra för LoungeKey hos Swedbank?

Kostnaden för LoungeKey varierar beroende på kreditkort och erbjudanden. Generellt sett kan besök i en lounge kosta mellan 200 – 300 kronor (32 dollar) per person.

Finns LoungeKey tillgängligt på Landvetter?

Ja, LoungeKey är tillgängligt på Göteborg Landvetter Airport. Du kan använda ditt LoungeKey medlemskap för att få tillgång till lounger där, enligt medlemskapsvillkoren.

Är LoungeKey tillgänglig på Arlanda?

Ja, LoungeKey är tillgängligt på Stockholm Arlanda Airport. Du kan använda ditt LoungeKey medlemskap för att få tillgång till lounger där, enligt medlemskapsvillkoren.

Vilka lounger ingår i LoungeKey på Kastrup?

LoungeKey erbjuder tillgång till flera lounger på Köpenhamns Kastrup flygplats. För att se vilka lounger som ingår, besök LoungeKeys officiella webbplats och sök på Kastrup flygplats.

Läsvärda artiklar: