Spendwise, en app från SEB Kort Bank AB, revolutionerar hanteringen av kreditkort. Den ger användarna full översikt och kontroll över sina kreditkortstransaktioner, inklusive saldo, fakturor och senaste aktiviteter. Med funktioner som realtid aviseringar och säkerhetshantering, förenklar Spendwise vardagen för dig och främjar säker och medveten användning av dina kreditkort.

Spendwise app
Innehåll

Funktioner i appen

Spendwise-appen är utrustad med en rad smarta funktioner som gör kreditkortshantering enklare och mer effektiv. Dessa funktioner är utformade för att ge användarna en fullständig översikt och kontroll över deras kreditkortstransaktioner.

 • Aviseringar: Appen skickar aviseringar i realtid för varje transaktion, vilket ger användarna omedelbar insyn i deras kortanvändning och hjälper till att upptäcka obehöriga transaktioner snabbt.
 • Saldo översikt: Användare kan enkelt se ditt aktuella saldo och tillgänglig kredit, vilket underlättar budgethanteringen.
 • Transaktionshistorik: Spendwise ger en detaljerad historik över alla genomförda transaktioner, vilket gör det enkelt att spåra utgifter.

Säkerhetsfunktioner och användarvänlighet

Säkerhet och användarvänlighet är centrala aspekter av Spendwise-appen, vilket gör den till ett pålitligt verktyg.

 • Spärra kort: Om ett kort försvinner eller misstänks vara stulet, kan användarna snabbt och enkelt spärra kortet direkt i appen, vilket minskar risken för bedrägeri.
 • PIN-kodshantering: Spendwise ger användarna möjlighet att se sin PIN-kod på ett säkert sätt, vilket bidrar till ökad säkerhet och bekvämlighet.
 • Anpassningsbara notiser: Användarna kan anpassa aviseringarna för att passa deras behov, till exempel genom att ställa in gränser för transaktions storlek eller få notiser för specifika typer av transaktioner.
 • Justera kredit: Appen erbjuder även möjligheten att justera kreditgränsen, vilket ger användarna flexibilitet att anpassa sin kredit efter förändrade ekonomiska förhållanden.

Genom dessa funktioner ger Spendwise-appen en säker och användarvänlig plattform för att hantera och övervaka kreditkortstransaktioner, vilket ger användarna ökad kontroll och sinnesro.

Kreditkort som stöds i appen

Spendwise-appen stödjer en rad olika kreditkort, varje med sina unika fördelar och specialerbjudanden. Dessa kort är anpassade för att möta olika användarbehov, från resor till bil relaterade förmåner.

Fördelar med varje kort

 • Circle K Mastercard: Detta kort erbjuder rabatter på drivmedel och specialerbjudanden i Circle K-butiker, vilket gör det till ett utmärkt val för de som regelbundet tankar sin bil.
 • Strawberry Mastercard: Ett idealiskt kort för resenärer och hotellbesökare, kopplat till Strawberry-koncernen. Det erbjuder förmåner som gratis hotellnätter och uppgradera sitt rum.
 • SJ Prio Mastercard: För frekventa resenärer med SJ, Sveriges statliga järnvägsbolag, ger detta kort poäng på biljettköp och andra reseförmåner, vilket gör det till ett värdefullt kort för tågresenärer.
 • Wallet Mastercard: Detta kort är utformat med en digital första inställning, vilket ger en enklare hantering och översikt över ekonomin. Det är idealiskt för den moderna användaren som föredrar digitala lösningar.
 • Saab kortet: Speciellt för Saab-bilägare, erbjuder detta kort förmåner som rabatter på service och tillgång till Saab-relaterade produkter, vilket gör det till ett attraktivt val för märkestrogna kunder.
 • Opel kortet: Detta kort, som är särskilt för Opel-bilägare, erbjuder förmåner som rabatter på bilservice och tillbehör. Det är viktigt att notera att detta kort kommer att upphöra i början av 2024.

Testa appen i Demoläge

Som ny användare av Spendwise, har du möjlighet att utforska appens funktioner genom ett kostnadsfritt demoläge. Detta läge låter dig bekanta dig med appens gränssnitt och funktioner, som saldoöversikt och transaktionshistorik, utan att behöva registrera ditt kreditkort. Det är ett utmärkt sätt för dig att uppleva fördelarna med Spendwise innan du bestämmer dig för att fullt ut engagera dig i appen.

Betala räkningar med Betalo i Spendwise

I Spendwise-appen kan du dra nytta av integrationen med Betalo, en tjänst som gör det möjligt för dig att betala dina räkningar direkt med ditt kreditkort. Denna funktion förenklar din betalningsprocess och låter dig utnyttja kreditkort som har bonuspoäng och cashback-förmåner. Med Betalo kan du enkelt hantera och betala alla dina räkningar på ett och samma ställe, vilket ger en mer effektiv och smidig hantering för dig.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar Spendwise-appen?

Spendwise ger dig en översikt och kontroll över dina kreditkortstransaktioner, inklusive saldo, fakturor och transaktionshistorik, med realtidsaviseringar och säkerhetsfunktioner.

Vilka säkerhetsfunktioner erbjuder Spendwise?

Appen inkluderar kortspärrning, säker PIN-kodshantering, anpassningsbara notiser och möjlighet att justera kreditgränser för ökad säkerhet och kontroll.

Vilka kreditkort stöds av Spendwise?

Spendwise stödjer flera kreditkort, inklusive Circle K Mastercard, Strawberry Mastercard, SJ Prio Mastercard, Wallet Mastercard, Saab Mastercard och Opel Mastercard (upphör 2024).

Vad är demoläget i Spendwise och hur fungerar det?

Demoläget är en kostnadsfri funktion som låter nya användare prova appens funktioner utan att registrera ett kreditkort, vilket ger en förhandsvisning av appens gränssnitt och funktioner.