Nordeas Vardagspaket ger en förenklad hantering av din dagliga ekonomi. Från personkonton till digitala betallösningar, detta paket kombinerar viktiga banktjänster för enkel och tillgänglig ekonomisk förvaltning. Lär dig mer om hur detta paket kan förenkla dina finansiella ärenden.

Nordea Vardagspaket
Innehåll

Vad är Nordeas vardagspaket?

Vardagspaketet är skapat för att ge dig som kund en förenklad och effektiv hantering av din dagliga ekonomi. Med flera grundläggande och flitigt använda banktjänster under ett och samma paket blir din ekonomihantering mindre komplicerad.

Innehållet i paketet innefattar:

  • Konton
  • Nordea kort
  • Digitala betalningslösningar
  • Digital tillgång till bank
  • Kundsupport

Specifikation av tjänster

Denna del av artikeln utforskar specifika tjänster som ingår i Vardagspaketet för att du ska få en klarare bild av hur dessa kan underlätta din vardagsekonomi.

TjänstBeskrivning
KontonEtt personkonto för din löpande ekonomi, vilket kan vara ett lönekonto eller ett checkkonto.
KortEtt Nordea Debit eller Nordea Electron bankkort kopplat till ditt konto och även möjlighet till ett Nordea Gold kreditkort.
Digitala plånböckerLägg till ditt kort i Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay och genomför betalningar med din smartphone.
Mobil & nätbankenÖvervaka saldo, utför överföringar och betala räkningar var och när som helst.
SwishÖverför pengar snabbt och säkert med endast ett mobilnummer.
KundtjänstFå hjälp med dina bankärenden genom personliga rådgivare.

Vardagspaketet kombinerar dessa olika banktjänster för att ge dig en användarvänlig upplevelse oavsett din ekonomiska aktivitet. Så om du ska sköta löpande transaktioner, överblicka sparande, eller använda fördelaktiga kreditupplysningar, är paketet utformat för att möta dina behov.

Tjänstens prisklasser

Nordea erbjuder Vardagspaketet med en månatlig kostnad som varierar baserat på din kundstatus:

  • För kunder är standardpriset 39 SEK i månaden.
  • Om du kvalificerar dig som förmåns- eller premiumkund, reduceras månadskostnaden till 29 SEK.

Som student eller ungdom under 22 år ges särskilda förmåner:

  • För studenter och ungdomar under 22 år är det kostnadsfritt att använda Nordeas Vardagspaket.

För nya kunder finns ett introduktionserbjudande:

  • Kostnadsfritt det första 2 månaderna.

Lån och krediter erbjuds med ränterabatter, där ditt kundengagemang kan påverka din ränta positivt. Nordeas prissättning är flexibel för att passa dina individuella behov och användningen av de banktjänster som ingår i Vardagspaketet.

Vanliga frågor och svar

Vad erbjuder Vardagspaketet?

Vardagspaketet är en uppsättning tjänster som förenklar hantering av dagliga finanser. Ditt personkonto, tillgång till digitalbank via mobil och dator, bank- och kreditkort, samt betalningslösningar såsom Swish är inkluderade. Du får även tillgång till direkt support.

Är Vardagspaketet kostnadsfritt?

Vardagspaketet har en månadsavgift på 39 SEK. För dig som är student eller ungdom upp till 22 år erbjuds paketet utan kostnad. Är du premiumkund eller förmånskund är avgiften reducerad till 29 SEK per månad.

Hur blir jag kund om jag är under 18?

Att öppna konto för dig som är minderårig krävs ett godkännande från en målsman. Kontakta kundservice tillsammans med din målsman för att få hjälp med detta.

Behöver jag besöka banken för att bli kund?

Du kan sköta dina initiala bankärenden digitalt. Använd Mobilt BankID för att legitimera dig och följ stegen för att registrera dig som kund online.