Att designa ett personligt kreditkort, också känt som ”kort på kort”, är en tjänst som vissa banker och kreditkortsföretag erbjuder för att göra ditt kreditkort mer personligt och unikt. Med denna tjänst kan du lägga till en egen bild på ditt kreditkort som fungerar som en bakgrundsbild eller motiv för kortet.

Kort på kort
Innehåll

Banker slutat med tjänsten

Under 2022 valde flera stora banker att sluta med tjänsten ”kort på kort”. Trots att tjänsten tidigare var populär för att låta kunderna göra sina bankkort personliga med egna bilder, såg bankerna inte längre det som en prioritet. Istället valde de att fokusera på andra digitala tjänster för att bättre möta kundernas behov i en digital tidsålder.

Det finns företag som kan hjälpa dig

Det finns flera företag som specialiserar sig på att designa om betalkort. Dessa företag erbjuder kunderna möjligheten att skräddarsy sina kort med unika designer, material som metall, och andra anpassade funktioner. 

Genom att använda dessa tjänster kan du skapa betalkort som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Snipp är ett företag som erbjuder specialdesignade betalkort i metall. Du kan skapa din egen skräddarsydda design eller välja från någon av deras färdiga mallar.

De betonar säkerhet och trygghet i processen, och lagrar aldrig någon personlig eller känslig kortinformation. Många kunder har uttryckt sin tillfredsställelse med Snipps tjänster, särskilt när det gäller kvaliteten på metallkorten.

Så gör du för att designa ett eget kort

  • Välj korttyp: Bestäm vilken typ av kreditkort du vill anpassa med ditt personliga motiv.
  • Ladda upp bild: Välj en högkvalitativ bild som personlig motiv, sätt den i kreditkortets ram.
  • Anpassa designen: Justera bildens storlek, placering och eventuella filter så att det passar kortets layout.
  • Lägg till text eller ikoner: Om det behövs, lägg till text eller ikoner för att förbättra designen.
  • Granska och godkänn: Kontrollera att designen är tillfredsställande, bekräfta och skicka för beställning.
  • Vänta på kortet: Kortet produceras och skickas till dig.

Läsvärda artiklar:

Vanliga frågor och svar

Går det att få ett kreditkort i metall med egen design?

Kreditkort i metall med egen design är ovanligt, men det finns företag som kan hjälpa dig att designa om ditt kreditkort i metall.

Vad gäller för upphovsrätten vid val av egen bild?

Du måste inneha rättigheterna till bilden och följa upphovsrättslagen. Använd inte bilder utan tillstånd.

Källor: