Söker du sätt att maximera dina reseupplevelser med SAS? Att köpa EuroBonus-poäng är nyckeln till att låsa upp exklusiva förmåner och nå högre medlemsnivåer snabbare. Denna guide visar dig hur du effektivt kan höja ditt poängsaldo och njuta av fördelarna med SAS EuroBonus-programmet.

Köpa EuroBonus Poäng
Innehåll

Så köper bonupoäng

Köp av EuroBonus-poäng är ett praktiskt sätt att snabbt höja din medlemsnivå i SAS EuroBonus-programmet. Genom att följa dessa enkla steg, kan du öka ditt poängsaldo vilket underlättar att nå högre medlemsnivåer, som Silver, Guld eller Diamant, och därmed få tillgång till fler förmåner.

1.Besök SAS hemsida

Att köpa EuroBonus-poäng är en enkel process som kan hjälpa dig att snabbt samla poäng för framtida resor och förmåner. För att börja, behöver du först logga in på din EuroBonus-profil via SAS:s hemsida

2. Navigera till Köp/Överför Poäng

När du är inloggad på din profil, klicka först på din profilikon, vanligtvis dina initialer, i det övre högra hörnet. Därifrån väljer du ”Mitt EuroBonus” från menyn. På EuroBonus-sidan scrollar du ner tills du hittar alternativet ”Köp/Överför poäng” och klickar på det för att börja processen.

3. Kraven för att köpa poäng

Innan du köper EuroBonus-poäng, är det viktigt att först säkerställa att du uppfyller vissa grundläggande kriterier. Se till att din medlemstid i EuroBonus-programmet är minst ett år. Kontrollera också ditt poängsaldo för att bekräfta att du har åtminstone 1 000 poäng samlat på ditt konto. 

Slutligen, verifiera att det åtminstone finns en registrerad aktivitet på ditt konto, som en genomförd resa eller insamlade poäng från en hotellvistelse. Dessa steg är nödvändiga för att säkerställa att du är berättigad att köpa ytterligare poäng.

4. Genomför köpet

När du är redo att köpa EuroBonus-poäng, välj först hur många poäng du vill köpa. Poängen säljs i block om 1 000 extrapoäng. Priset för att köpa 1 000 extrapoäng ligger på omkring 200 kronor. Efter att ha bestämt antalet poäng du vill köpa, fortsätt med betalningsprocessen för att slutföra köpet av det valda antalet poäng.

5. Väntetid och giltighetstid

Efter att du har genomfört köpet av EuroBonus-poäng kan det dröja upp till 24 timmar innan de syns på ditt konto. Tänk på att dessa köpta poäng kommer att vara giltiga i en period på fem år från inköpsdatumet.

Vanliga frågor och svar

Kan man köpa EuroBonus-poäng?

Ja, det är möjligt att köpa EuroBonus-poäng. Detta görs via SAS:s hemsida och kräver att du är inloggad på din EuroBonus-profil.

Varför ska man köpa Eurobonus poäng?

Köp av poäng kan hjälpa dig att snabbare nå högre medlemsnivåer eller användas för framtida resor och tjänster inom SAS.

Hur mycket kostar det att köpa EuroBonus-poäng?

Priset för att köpa EuroBonus-poäng varierar, men generellt sett kostar 1 000 extrapoäng runt 200 kronor. Poängen köps i block om 1 000 och priset kan variera beroende på aktuella erbjudanden eller kampanjer från SAS.