Circle K Extra Mastercard är mer än bara ett kreditkort – det erbjuder också ett bonusprogram som kan ge dig besparingar på dina vardagsinköp. I denna artikel får du en översikt av bonusnivåer, hur du kan använda poängen, fördelar med extrakort, och detaljer om drivmedelsrabatter. Lär dig även om de exklusiva erbjudanden och upplevelser som följer med kortet.

Circle K Extra Mastercard bonusprogram
Innehåll

Hur fungerar Circle K Extra Mastercard bonusprogram?

Circle K Extra Mastercard erbjuder ett bonusprogram som gör att dina vardagsinköp kan omvandlas till besparingar. 

När du handlar med ditt kort tjänar du 0,3% i bonus på alla dina köp. Om din årliga bränsleförbrukning överstiger 1000 liter, ökar bonusen till 1%

Om du spenderar 5000 kr på bränsle får du 15 kr i bonus med den grundläggande bonusen på 0,3%. Men om du har passerat 1000-liters gränsen, får du istället 50 kr tillbaka för samma köp på 5000 kr.

BeskrivningBonusnivåExempelköp (kronor)Bonusbelopp (kronor)
Grundläggande bonusnivå (0-1000 liter/år)0,3%500015
Ökad bonusnivå (över 1000 liter/år)1%500050

Vad du kan använda bonuspoängen för

Med Circle K bonussystem finns det inga minimikrav för användning. Du kan välja att använda din bonus direkt för att betala för exempelvis drivmedel, biltvättar eller varor i någon av Circle K-butikerna eller spara dem för framtiden. 

Din bonus är giltig i två år, vilket ger dig friheten att använda den när det passar dig bäst.

Fördelar med ett extrakort

Genom att skaffa ett extrakort kan du och en familjemedlem eller partner samla bonus tillsammans. Eftersom extrakortet inte har någon avgift och genererar bonus på exakt samma sätt som huvudkortet, kan ni snabbare samla poäng som sedan kan omvandlas till förmåner hos Circle K.

Rabatter och erbjudanden

Circle K Extra Mastercard poängsystem

Med Circle K Mastercard erhåller du förmånliga rabatter på drivmedel samt tillgång till exklusiva erbjudanden och upplevelser som förhöjer ditt varje köp.

Rabatter på drivmedel

Som Circle K Mastercard-innehavare får du en rabatt på 25 öre per liter drivmedel under de första sex månaderna efter att du börjar använda kortet. Efter denna period kommer rabatten att variera beroende på din drivmedelsförbrukning.

Rabatter som tillämpas:

  • Första sex månaderna: Fast rabatt på 25 öre/liter
  • Efter sex månader: Varierande rabatt baserat på förbrukning

Dessa drivmedelsrabatter är särskilt fördelaktigt när du tankar på bemannade Circle K-stationer.

Exklusiva erbjudanden och upplevelser

Med Circle K Mastercard får du tillgång till Mastercards Priceless Cities-program, som erbjuder exklusiva upplevelser och rabatter. Upplev evenemang, attraktioner, och unika tillfällen som normalt inte är tillgängliga för allmänheten.

Några av upplevelserna som ingår:

  • Kultur: Fotografiska museet i Stockholm eller gå en kurs i glastillverkning i Sverige.
  • Mat: Matlagningskurser med kända kockar som Bryan Voltaggio, och vinprovningar med sommelieren Belinda Chang.
  • Underhållning: VIP-biljetter och bakom-kulisserna-tillträde.

Varje upplevelse är utformad för att ge mervärde till ditt medlemskap och skapa minnesvärda ögonblick.

Vanliga frågor och svar

Hur får man bonus på Circle K?

Du kan få bonus på Circle K genom att vara medlem i deras kundprogram, Circle K EXTRA. Du tjänar bonus genom att köpa bränsle, butikshandelsvaror eller använda Circle K Mastercard.

Hur mycket rabatt får man på Circle K?

Som Circle K EXTRA-medlem kan du få rabatter på bränsle, ofta runt 15 öre/liter, samt andra erbjudanden i butiken. Rabatter och erbjudanden kan variera över tid och plats.

Får man Circle K-rabatt på Ingo?

Nej, Circle K-rabatter gäller inte på Ingo. Circle K och Ingo är olika varumärken, och rabatter från Circle K-programmet gäller endast på Circle K-stationer.