Bank Norwegian introducerar ett praktiskt mikrokort, designat för att förenkla och säkra dina dagliga transaktioner. Kortet kommer med ett anpassningsbart armband, möjliggör lätta och snabba köp genom enkel beröring vid betalterminaler. Perfekt för den moderna konsumenten, mikrokortet underlättar vardagsköp utan att kompromissa med säkerheten.

Bank Norwegian Mikrokort
Innehåll

Vad är Bank Norwegian Mikrokort?

Bank Norwegian erbjuder ett mikrokort som underlättar kontaktlösa betalningar. Kortet är mindre än vanliga kreditkort och är ungefär lika litet som ett SIM-kort.

När du beställer hem ett mikrokort levereras det tillsammans med ett armband och en specialdesignad ficka som är avsedd för kortet. Denna ficka kan enkelt fästas på vilket klockarmband som helst.

Hur fungerar kortet?

Mikrokortet är designat för att förenkla vardagliga köp med kontaktlösa betalningar istället för att bära med sig en plånbok.

Du håller enkelt upp det kontaktlösa armbandet eller annan accessoar där kortet hålls upp mot kortterminalen för att genomföra en betalning.

Det har full funktionalitet precis som Bank Norwegians kreditkort men utan möjlighet till köp på nätet. Detta betyder att din PIN-kod exponeras mindre, vilket stärker säkerheten vid varje betalningstillfälle.

Smidigt att aktivera

Att aktivera ditt mikrokort är enkelt. När du får hem mikrkortetokortet, loggar du in på Min Sida och följer instruktionerna för att aktivera det. Efter aktivering är kortet redo att användas omedelbart och du betalar kontaktlöst där sådana betalningar accepteras.

Om du tappar bort ditt det, kan du enkelt och snabbt spärra det via telefon, app eller på Min Sida.

Fördelar med mikrokortet från Bank Norwegian

Det är utformat för att förenkla betalningar i vardagen och på resan, oaktat var du befinner dig.

  • Kostnadsfritt att använda: Bank Norwegian Mikrokort är helt gratis att beställa och använda. Med detta kort slipper du oroa dig för dolda avgifter eller kostnader för att genomföra kontaktlösa betalningar.
  • Mobila betalningar: Kortet är välanpassat till mobila betalningar och har stöd för Google Pay, Apple Pay, Fitbit Pay och Garmin Pay.
  • Ingen årsavgift: Mikrokortet har ingen årsavgift.
  • Räntefri kredit: Om du betalar tillbaka krediten inom 45 dagar, slipper du räntan.

Vem kan ansöka om ett Mikrokort?

För att ansöka om ett Mikrokort hos Bank Norwegian bör du redan vara kund och inneha ett vanligt Bank Norwegian-kort. För att vara berättigad måste du uppfylla bankens grundkrav.

Dessa inkluderar:

  • Ålderskrav: Du måste vara minst 18 år.
  • Ekonomisk stabilitet: Du bör ha en stabil ekonomi utan anmärkningar.
  • Regelbunden inkomst: En regelbunden inkomst ses som en förutsättning.

När du uppfyller dessa krav kan du ansöka om ett Mikrokort inom ramen för den befintliga kreditgränsen på ditt huvudkort.

Vanliga frågor och svar

Vad är mikrokort?

Mikrokort är en form av betal- eller kreditkort i miniformat som kan användas som ett vanligt kort men i ett mindre format.

Kan man ta ut pengar med Norwegian mikrokort?

Ja, med ett Norwegian mikrokort kan du ta ut pengar från automater som accepterar kortet.

Kan jag använda mitt Bank Norwegian mikrokort utomlands?

Ja, du kan använda ditt Bank Norwegian mikrokort utomlands överallt där kortet accepteras.