Stipendium för ekonomistudenter

På Kreditkort.nu strävar vi alltid efter att ge tillbaka till samhället och de som behöver det mest.

Därför har vi valt att skapa ett stipendium värt 5 000 kronor till ekonomistudenter som inriktar sin uppsats på privatekonomi och gärna något relaterat till kreditkort eller framtida betallösningar.

Målet med vårt stipendium är att främja framtidens ekonomiska marknader samt att lyfta fram talanger inom privatekonomi – ett ämne vi själva brinner för. Därför kommer vi också att tilldela stipendiet löpande två gånger om året.

Senast uppdaterad: 06/13/2024
Stipendium Kreditkort.nu

Use the flag to change language:

Engelsk flagga
Svensk flagga

Hur fungerar stipendiet?

Vårt stipendium är värt totalt 5 000 kronor och kommer betalas ut två gånger per år – en gång på höstterminen och en gång på vårterminen.

Vi tar emot ansökningar från alla som är intresserade och kan påvisa att de är registrerade vid ett svenskt lärosäte och som ska skriva en C- eller D-uppsats inom ekonomi eller framtidens betalningsmetoder under kommande termin.

Efter att ansökningen har stängts väljer vårt team av ekonomiexpeter ut den student som vi anser kvalificerar. Beslutet kan inte överklagas. Därefter tilldelas pengarna ut enligt villkor och gällande lagar.

Observera att mottagaren ansvarar för att betala eventuella avgifter och/eller vinstskatt.

Vilka kan ansöka om stipendiet?

För att få ansöka om vårt stipendium krävs det att du aktivt studerar vid ett officiellt lärosäte i Sverige eller utomlands, samt att du ska skriva en uppsats på antingen C- eller D-nivå inom ekonomi. Du måste även göra en fullständig ansökan längre ner på denna sida.

Du får givetvis ansöka för mer än ett stipendium men du som redan har blivit tilldelad kommer ha en mindre chans att godkännas på nytt.

Hur ansöker man?

Ansökan hanteras via formuläret nedan. För att din ansökan ska vara giltig behöver vi ditt fullständiga namn, e-postadress, bevis på att du är registrerad vid ett universitet eller en högskola samt information om vilken typ av uppsats du ska skriva.

Har du frågor angående ansökningsprocessen eller kraven kan du kontakta oss via mejl eller telefon.

* Stipendiet är tillgängligt för både studenter i Sverige och i utlandet.

Sista ansökningsdag:

  • VT 2024 – 2024-04-30
  • HT 2024 – 2024-10-31

Tidigare vinnare

Vinnaren HT 2023:

  • Annlin Margrett Vachamkulam Varghese
  • LinkedIn
Vinnare av kreditkort.nu stipendium

Vi är glada över att kunna presentera den allra första vinnaren av vårt stipendium.

Efter att ha tagit emot hundratals ansökningar och granskat alla i detalj, har teamet tagit ett gemensamt beslut att kora Annlin Margrett Vachamkulam Varghese till vinnare.

Annlin Margrett, som ursprungligen är från Indien, har belönats med vårt stipendium på 5 000 SEK för att slutföra sin Masteruppsats (Teknologisk masterexamen / Master of Science) inom AI och betalningsteknik på National College of Ireland, Dublin.

AI är ett av de hetaste ämnena i världen just nu och vi tror starkt på hennes förmåga att påverka samhället på ett positivt sätt för oss alla.

Nu ser vi fram emot att stödja Annline Margrett under hennes studier och hoppas att hon kommer få ett stort inflytande inom framtidens AI-teknik.

Grattis Annlin Margrett Vachamkulam Varghese!


Ansökningsformulär