Kortinfo
 • 0,5 bonuspoäng per krona på alla köp
 • Omfattande reseförsäkring ingår
 • Bidra i kampen mot bröstcancer
 • Årsavgift 295 kr
 • Kredit upp till 150 000 kr
 • Räntefritt 60 dagar

Hur bra är Supreme Card Woman?

Supreme Card Woman är kreditkortet för dig som värdesätter ett bra bonussystem och samtidigt tycker om att skänka pengar till välgörenhet. Med kortet får du bonus varje gång du använder det vilket gör det enkelt att snabbt komma upp i många poäng. Varje gång du använder kortet skänker även Resurs Bank, som är banken bakom kortet, 1 krona till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Dina poäng kan du sedan använda i Supreme Cards poängshop. Där hittar du alltifrån elektronik till upplevelser och flygresor. Det finns något för alla. Bonusshoppen har bra saker men den är ganska dyr i jämförelse med andra kreditkort som också erbjuder en bonusshop.

Du bör däremot inte välja Supreme Card Woman om du är ute efter bra försäkringar. Det är kortets stora svaghet och det ingår bara en reseförsäkring som inte ens den är bäst i segmentet. Vill du ha omfattande försäkringar finns det bättre alternativ.

Fördelar

 • Rabatt på försäkringar
 • Skänker pengar till välgörenhet

Nackdelar

 • Få försäkringar ingår
 • Hög ränta

Erbjuder Supreme Card Woman någon bonus?

Supreme Card Woman har ett bonussystem som skiljer sig från konkurrenterna på så sätt att du får bonus varje gång du använder kortet. Det innebär att du kan få bonus när du handlar, tar ut pengar eller betalar räkningar.

Du får 0,5 bonuspoäng för varje krona. Om du betalar en räkning på 2 000 kronor får du alltså 1 000 bonuspoäng. Supreme Card har även ett samarbete med bensinstationen DinX vilket ger dig 2 bonuspoäng per krona varje gång du tankar där.

Precis som med många andra kreditkort finns det möjlighet att skaffa ett extrakort. Det gör att det går ännu fortare att samla in bonuspoäng.

Resurs Bank som står bakom Supreme Card Woman har inte bara tänkt på dig när de har utformat bonussystemet. Varje gång du använder kortet skänker banken även 1 krona till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Bonuspoängen kan du sedan använda i Supreme Cards bonusshop. I bonusshoppen kan du bland annat köpa resor, upplevelser, inredning och övernattningar.

Bonuserbjudande

 • 0,5 bonuspoäng per krona
 • Skänk 1 kr till rosa bandet vid varje köp
 • Skaffa ett extra kort och samla bonus tillsammans

Vilka andra förmåner, rabatter och erbjudanden har Supreme Card Woman?

Supreme Card Woman har många bra rabatter och erbjudanden. Du får bland annat 10 procents rabatt när du köper blommor hos Euroflorist. Du får även lika mycket rabatt på olika försäkringar hos Solid Försäkring.

Med kreditkortet får du även tillgång till tjänsten Priceless Cities som erbjuder mängder av olika upplevelser och aktiviteter till mycket förmånliga priser.

Alla med ett Supreme Card Woman kan även skaffa det mycket förmånliga sparkontot Supreme Spar. Sparkontot har en ränta på 0,90 procent, vilket är klart mycket högre än många av storbankerna. Dessutom omfattas du av den statliga insättningsgarantin. Sparkontot har varken någon bindningstid eller begränsning för hur många uttag du får göra från kontot.

Överlag får du tillgång till många bra rabatter och erbjudanden med ett Supreme Card Woman. Kortets övriga förmåner och erbjudanden står sig mycket bra i jämförelse med andra kreditkort på marknaden. Det är tydligt att även kreditkortets erbjudanden är anpassade efter målgruppen, det vill säga personer som vill shoppa och använda kortet ofta.

Hur bra är Supreme Card Womans reseförsäkring?

Reseförsäkringen som ingår i Supreme Card Woman är bra men fortfarande en bit ifrån bäst i klassen. Du får trots allt ett fullgott skydd som innefattar förseningsskydd, bagageförsening, avbeställningsskydd, självriskreducering för både personbilsförsäkring och hemförsäkring samt nödkontanter.

Det som sticker ut mest i reseförsäkringen är nödkontanter vilket inte är något alla shoppingkort erbjuder. Det innebär en extra trygghet om du blir rånad eller tappar bort ditt kreditkort när du är ute och reser.

Det som saknas för att kortet ska kunna mäta sig med de bästa shoppingkortens reseförsäkringar är bland annat resestartskydd och självriskreducering för hyrbil på resan. Sådant ingår bland annat i Skandias kreditkort. Överlag är dock reseförsäkringen bra och i flera fall till och med bättre än reseförsäkringarna som renodlade resekreditkort har.

I reseförsäkringen ingår

 • Avbeställningsskydd
 • Bagageförseningsskydd
 • Förseningsskydd (av person)
 • Nödkontanter
 • Självriskskydd hem-och bilförsäkring

I reseförsäkringen ingår inte

 • Avbryta resan
 • Resestartsskydd
 • Nödbiljetter
 • Olycksfallsskydd
 • Självrisk hyrbil utomlands

Hur bra är Supreme Card Womans övriga försäkringar?

Det ingår inte några andra försäkringar med Supreme Card Woman. Det kan ses som något negativt, men faktum är att de allra flesta shoppingkorten saknar övriga försäkringar. Endast ett fåtal kreditkort erbjuder andra försäkringar, till exempel en allriskförsäkring, en försäkring för feltankning eller prisgaranti. Självklart hade något sådant varit önskvärt men det är svårt att kräva det av ett kreditkort när en majoritet av konkurrenterna inte heller erbjuder det.

Med Supreme Card Woman finns det däremot möjlighet att teckna tilläggsförsäkringen betalskydd. Den försäkringen ger dig ersättning om du mot förmodan inte kan betala din skuld på grund av exempelvis dödsfall, arbetslöshet eller långtidssjukskrivning.

Du kan få försäkringen under 12 månader som längst. Vid ett eventuellt dödsfall betalas det ut en summa som motsvarar din skuld, men aldrig mer än 50 000 kronor.

Du tecknar betalskyddsförsäkringen genom att kontakta Supreme Cards kundtjänst. 

Hur hög ränta är det på Supreme Card Woman?

Räntan på Supreme Card Woman är högre än för de flesta andra kreditkort i samma kategori. Det behöver dock inte vara något dåligt så länge du betalar tillbaka din skuld inom den räntefria perioden. I sådana fall blir kostnaden för krediten precis lika billigt som det kreditkortet som erbjuder lägst ränta.

Med ett Supreme Card Woman har du dessutom gott om tid på dig att betala tillbaka skulden. Det finns flera andra kreditkort som har lika lång räntefri period som Supreme Card Woman, men däremot finns det inget kreditkort som har en längre sådan period.

 • Effektiv ränta * 18,84 %
 • Nominell ränta 12,36 %
 • Räntefritt 60 dagar
* Exempel: Vid en utnyttjad kredit på 15 000 kr blir det totala beloppet att betala tillbaka efter 12 månader 17 826 kr. Den effektiva räntan för krediten är då för perioden 18,84 %.

Vilka andra avgifter har Supreme Card Woman?

Förutom eventuell ränta finns det några andra kostnader som tillkommer med ett Supreme Card Woman. Först och främst har vi årsavgiften, men lyckligtvis är den inte särskilt hög. Det finns visserligen kreditkort med lägre årsavgift, men Supreme Card Womans årsavgift är långt ifrån den dyraste.

Du behöver inte betala någon aviavgift för dina fakturor, vilket bidrar till att hålla nere kostnaderna. Det gäller även om du vill ha pappersfaktura.

Supreme Card Woman blir bara dyrt att använda om du tar ut pengar med det, eller om du använder kortet utomlands. Använder du kreditkortet utomlands tillkommer ett valutapåslag som ligger över snittet bland shoppingkorten.

För uttag tillkommer en kostnad på minst 35 kronor eller 2,97 procent. Den kostnaden är likvärdig med många andra kreditkort, men det finns billigare alternativ, exempelvis Ikano-kortet, som inte har någon uttagsavgift överhuvudtaget. Vill du ta ut pengar med Supreme Card Woman bör du göra stora uttag för att slippa behöva betala avgiften hela tiden.

 • Årsavgift 295 kr
 • Valutapåslag 1,97 %
 • Uttag Sverige 2,97 %, minst 35 kr
 • Uttag utomlands 2,97 %, minst 35 kr

Hur bra är Supreme Card Womans kundtjänst?

Resurs Bank har en bra kundtjänst där du kan få svar på dina frågor om Supreme Card Woman. Du kan komma i kontakt med företaget via mejl och telefon under vanliga kontorstider. Kundtjänsten har ungefär lika många kontaktvägar som de flesta andra kreditutgivarna.

Om du har en mer generell fråga är sannolikheten stor att den redan är besvarad på frågor och svar-sidan. Där hittar du svaren på de allra vanligaste frågorna som användarna har.

 • Chat
 • E-post
 • Facebook
 • Telefon

Är Supreme Card Woman värt pengarna?

I det stora hela är Supreme Card Woman värt pengarna. Kortet är verkligen anpassat för dig som vill använda ditt kreditkort ofta. Använder du det varje dag samlar du snabbt på dig många bonuspoäng som du kan använda i shoppen, även om shoppen är något dyr. Dessutom tillkommer många bra erbjudanden som du kan använda.

Om du hade hoppats på bra försäkringar bör du dock se dig om efter andra alternativ. Reseförsäkringen är godkänd men inte mycket mer än så. Supreme Card Womans fokus ligger helt klart på bonussystemet.

Det är även värt att lyfta fram att du skänker pengar till välgörenhet genom att använda det här kreditkortet. Varje gång du handlar med kortet bidrar du till Rosa Bandets arbete, och bara det gör ju att kreditkortet är värt pengarna.

Frågor & svar om Supreme Card Woman

Hur ansöker jag om Supreme Card Woman?

Du ansöker enklast om ditt Supreme Card Woman på Resurs Banks hemsida. Hemsidan är tydlig och enkel att navigera på, och det tar inte mer än några sekunder att hitta ansökningsformuläret. I ansökan efterfrågas personlig information och kontaktuppgifter till dig samt vilket kreditutrymme du vill ha.

Hela ansökan från start till mål tar högst fem minuter och är mycket enkel att genomföra. Om du av någon anledning inte kan göra ansökan på nätet ansökan kan du alltid ringa Resurs Bank och be dem hjälpa dig över telefon.

Kan jag betala av min skuld snabbare än planerat?

Ja, du kan betala av din skuld snabbare och behöver inte följa betalningsplanen. Det är bara att du gör extra inbetalningar. Det går också bra att slutbetala skulden i förväg. Det är dessutom helt kostnadsfritt.

Vad är åldersgränsen för att få ha ett extrakort?

Innehavaren av extrakortet måste vara minst 16 år gammal. Det är dock kontoinnehavaren som är betalningsansvarig, inte extrakortsinnehavaren.

Hur ser jag mitt saldo?

Du kommer åt ditt saldo genom att logga in på Min sida på Resurs Banks hemsida. Du kan även ladda ned appen Loyo och se ditt Supreme Card var du än befinner dig.

Andra populära kreditkort

Remember Flex
Remember Flex
 • Upp till 25 % i återbäring i över 300 webbutiker
 • Prisgaranti och allriskförsäkring när du shoppar
 • Kompletterande reseförsäkring ingår
5.0 av 5
Läs omdöme
Komplett Bank Mastercard
Komplett Bank Mastercard
 • 0,5-4 % återbäring på alla köp
 • ID-skydd som hjälper vid vid ID-stöld
 • Ingen avgift för kontantuttag
4.5 av 5
Läs omdöme
OKQ8 Visa
OKQ8 Visa
 • 0,3 % i återbäring på alla köp
 • 25 öre drivmedelsrabatt 6 första tankningarna
 • Teckna försäkring för feltankning, skada m.m
3.5 av 5
Läs omdöme
Ekonomi & Finans
Ekonomi & Finans Matyas Dios info@kreditkort.nu