Supreme Card Woman

Supreme Card Woman

Sammanfattning

Bonus & rabatter
3/5
Reseförmåner
2/5
Räntor & avgifter
3/5
Shoppingförmåner
1/5
Övriga skydd
0/5
Totalbetyg
1.8/5
Läs mer om kreditkortet

Supreme Card Woman är ett kreditkort som passar bra som resekort eftersom du får ta del av vissa reseförmåner samtidigt som uttagsavgiften och valutapåslaget är relativt lågt. Dessutom får du ta del av ett förmånligt bonussystem, förutsatt att du är nöjd med utbudet i poängsshopen där du kan utnyttja dina intjänade poäng.

Innan du skaffar ett Supreme Card Woman kan det vara en bra idé att se över poängsshopen för att se att den tillfredställer dina önskemål. Vad som framför allt skiljer Supreme Card Woman från andra kreditkort är det faktumet att kreditkortsutgivaren skänker 1 krona per köp till Rosa Bandet.

Med en relativt låg årsavgift på 195 kronor är kreditkortet inte bara prisvärt för dig som innehavare utan du bidrar även till kampen mot bröstcancer för varje gång du använder kreditkortet. 

Fördelar

 • Få 1 poäng i bonus för varje krona du spenderar
 • Supreme Card Woman skänker 1 kr per köp till Rosa bandet
 • Flertal reseförsäkringar ingår kostnadsfritt

Nackdelar

 • Inga shoppingförmåner
 • Inga övriga skydd

Villkor för Supreme Card Woman

Årsavgift 195 kr
Avi/administrationsavgift 29 kr
Ränta 12,36 %
Effektiv ränta *16,94 %
Kreditgräns 150 000 kr
Räntefria dagar 60 dagar
Typ av kort MasterCard
Uttagsavgift utomlands 1,95 %, minst 35 kr
Uttagsavgift i Sverige 1,95 %, minst 35 kr
Valutapåslag vid utlandsköp 1,00 %

Krav för att få Supreme Card Woman

 • Svensk medborgare
 • 18 år eller äldre
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Fast inkomst
3/5

Med Supreme Card Woman får du 1 poäng per spenderad krona som du sedan kan använda i Supreme Cards poängshop. Dessutom skänks 1 krona per köp till Rosa Bandet för att stödja kampen mot bröstcancer. Hittills har närmre 5 miljoner kronor samlats in till Rosa Bandet och det är alltså kreditkortsutgivaren som skänker pengar för varje gång någon köper något med sitt kreditkort.

I poängsshopen finns ett brett utbud av upplevelser, hotell, resor, presentkort och produkter. Med 1 % i återbäring per spenderad krona samlar du fler poäng ju mer du använder kreditkortet. Poängen blir tillgängliga 30 dagar efter inköpsdatum och är därefter giltiga i 3 år. 

2/5

Med Supreme Card Woman får du tillgång till flertal reseförmåner som annars hade varit kostsamma att köpa till. För att du ska täckas av de försäkringar som ingår krävs det att du betalar minst 75 % av resan med kreditkortet. De reseförmåner som ingår är: 

 • Avbeställningsskydd
 • Bagageförseningsskydd
 • Förseningsskydd

Dessutom behöver du inte oroa dig för ditt hem medan du är på semester. Självriskskydd hemförsäkring under resa och även självriskskydd personbilsförsäkring under resa ingår.

3/5

Med Supreme Card Woman betalar du en årsavgift på 195 kronor vilket ger dig ett välfungerande kreditkort som dessutom erbjuder flertal reseförmåner, ett bra bonussystem samt skänker pengar till Rosa Bandet för varje köp som görs med kreditkortet. 

Kortet har en låg uttagsavgift och även relativt lågt valutapåslag vilket gör att det är fördelaktigt att använda på semestern. Uttagsavgiften är 1,95 % för både uttag inrikes och utomlands (dock minst 35 kronor). Använder du kreditkortet utomlands tillkommer även ett valutapåslag på 1 %. 

Med kreditkortet får du 60 räntefria dagar och därefter kommer du behöva betala ränta om du inte betalar din faktura. Den effektiva räntan är 16,94 % vid ett kreditbelopp om 15 000 kronor med en delbetalningstid om 12 månader. 

1/5

Med Supreme Card Woman ingår inte så många shoppingfördelar så om du vill ha ett kreditkort som erbjuder försäkringar och annat skydd bör du istället hitta ett shoppingkort som passar dig. 

Fördelen med kortet är att du kan betala dina vanliga räkningar. Det innebär att du kan shoppa nu och betala senare när fakturan. Eftersom du även samlar poäng och pengar skänks till Rosa Bandet när du använder kreditkortet är det förmånligt att även betala andra räkningar.

0/5
Supreme Card Woman erbjuder inga övriga skydd och får därför betyget 0.
Läs mer om kreditkortet