Kreditkortet med bäst förmåner

De allra flesta kreditkort erbjuder någon form av förmåner. Det kan vara alltifrån drivmedelsrabatter eller rabatter på flygresor, mat och upplevelser till att du får cashback. För att du ska få ut så mycket som möjligt av kortets förmåner ska du välja ett kort som passar din livsstil. 

Eftersom förmånerna på varje kort oftast bara syns för kortinnehavaren är det svårt att säga vilket kort som erbjuder bäst förmåner. Förmånerna är oftast unika för kortet och byts ut med jämna mellanrum.

Kreditkortet med bäst förmåner 2022

Remember Flex

Remember Flex är utvalt som vinnare av kreditkortet med bäst förmåner 2022.

  • Omfattande reseförsäkring
  • Upp till 25% rabatt i 300 nätbutiker
  • Rabatt när du tankar
Till ansökan Läs hela recensionen
Senast uppdaterad: 11/26/2022
Innehåll

Bästa kreditkortet förmåner

Bensinkort

Ett bensinkort kan ha flera olika förmåner. Den vanligaste förmånen är rabatt när du tankar drivmedel eller handlar varor i butik. Förutom drivmedelsrabatt kan det ingå flera olika försäkringar. 

Försäkringar som kan ingå med ett bensinkort

  • Försäkring vid feltankning
  • Assistans och bärgning
  • Reseförsäkring
  • Allriskförsäkring

Dessutom kan du få ta del av många olika rabatter på alltifrån resor till billigare elavtal eller möjlighet att spara till hög sparränta.

Ett bensinkort passar dig som använder bilen mycket och tankar drivmedel ofta. 

Matkort

Matkort har generellt sett väldigt många förmåner och rabatter. Rabatterna kan ofta vara kopplade till dina inköp i butik. Förutom rabatter på varor i butik kan du få rabatter på resor, nöjen, kläder, försäkringar och mycket annat. 

Ett matkort passar dig som har ett stort matkonto. Den största fördelen med matkort är att du får bonus på alla inköp oavsett vart du handlar. Bonusen sätts antingen in på ditt konto eller så får du den utbetald i form av värdecheckar.

Dessutom tar de flesta matkort inte ut några uttagsavgifter eller något valutapåslag när du handlar utomlands i utländsk valuta. 

Resekort

Resekort passar för dig som reser ofta. Med ett resekort får du väldigt många förmåner som främst är kopplade till resan. Resekort är oftast kopplade till någon form av lojalitetsprogram där du kan samla bonuspoäng som du sedan kan lösa in mot resor. Förutom förmåner och rabatter på hotellnätter och hyrbilar kan du få ta del av andra förmåner.

Förmåner som kan ingå med ett resekort

  • Reseförsäkring
  • Tillgång till lounge
  • Fast track

Om du reser ofta ska du helt klart skaffa dig ett resekort eftersom du får ut så mycket mer av resan. Ett resekort är oftast sammankopplat med ett specifikt flygbolag. 

Innehåll
Ekonomi & Finans
Ekonomi & Finans Matyas Dios info@kreditkort.nu