Supreme Card kreditkort

Supreme Card Gold
  • 1 bonuspoäng för varje krona på alla köp
  • Reseförsäkring för hela familjen
  • Betala vanliga räkningar med kreditkortet
Läs mer om kreditkortet
Supreme Card Woman
  • 1 bonuspoäng per krona på allt du köper
  • 1 kr till kampen mot bröstcancer
  • Reseförsäkring utan extra kostnad
Läs mer om kreditkortet
Supreme Card World
  • 1 bonuspoäng på varje spenderad krona
  • Personlig Concierge-service dygnet runt
  • Lounge-tillgång på flera flygplatser
Läs mer om kreditkortet

Om Supreme Card

Supreme Card är ett varumärke som drivs av Resurs Bank. Banken är en nischbank som specialiserat sig på olika finansiella lösningar riktade mot privatpersoner och företag. Inom Resurs Bank erbjuds exempelvis privatlån, sparkonton, kreditkort (Supreme Card) samt den prisbelönta appen ”Loyo”. En app som fick ”Årets Bankapp 2015”av Privata Affärer tack vare dess smidiga funktion att samla bonusar, poäng och presentkort i en och samma app.

Även om varumärket Supreme Card enbart erbjuder kreditkort så sammankopplar Resurs Bank dessa ibland med deras övriga utbud. De som har kreditkort i banken får exempelvis tillgång till deras sparkonto som ger betydligt högre ränta (rörlig ränta med fria uttag) än sparkonton på andra banker.

Fördelar med Supreme Cards kreditkort

Alla Supreme Cards kreditkort ger bonuspoäng när inköp sker med kreditkortet. Poängen använder du sedan i deras poängshop för att köpa produkter eller resor.  Poängen kan även skänkas till välgörenhet. Alla kreditkort har SMS-kvitto, räntefri delbetalning och reseförsäkring.  

Supreme Card Gold har fördelen att kreditkortet kan beställas som MasterCard eller Visa och Woman har sin styrka i att det ger bistånd till Cancerfonden. Varje gång Supreme Card Woman används skänker nämligen Resurs Bank en krona till Cancerfonden och deras speciella kampanj ”Rosa Bandet”.

Supreme Card World är det kreditkort som skiljer sig mest mot de övriga kreditkorten då det har ett stort antal reseförmåner utöver den reseförsäkring som ingår. Med kreditkortet fås StopService, Concierge Service, Endless Vaccation och Lounge Key. Detta återspeglar sig även i priset då det kostar 1068 kr mot de 195 kr som de andra två kreditkorten kostar.

Supreme Card Woman är ett samarbete med organisationen Rosa Bandet. Det är alltså ett välgörenhetskort som gynnar Cancerfonden. 

Oavsett kreditkort kan tillägget ”Betalförsäkring” tecknas. Det är en försäkring som återbetalningsskyddar krediten vid exempelvis arbetslöshet eller längre sjukskrivningar. Kreditkorten har även ”Conactless” vilket gör att man kan betala (mindre belopp) utan kod genom att hålla kreditkortet nära kortläsaren.

Ansök om kreditkort från Supreme Card