remember kreditkort

remember Flex
  • Ingen årsavgift
  • Individuell ränta
  • Rabatt på drivmedel
Läs mer om kreditkortet

Om remember

Remember är ett varumärke som drivs av EnterCard vilket i sin tur är ett av de större kreditmarknadsbolagen i Skandinavien. Deras affärsidé är att ”göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar”.

Via varumärket erbjuds privatlån, kreditkort och försäkringar (försäkringar som kopplas till kreditkortet). Privatlån tillkom till utbudet 2016 och fram till dess hade Remember enbart kreditkort och tillhörande tilläggstjänster. Det är därmed kreditkort som de är främst kända för.

Framförallt kännetecknas deras kreditkort av flexibilitet gällande försäkringar och betalningslösningar. Oavsett kreditkort kan man välja till ett stort antal försäkringar och återbetalning av krediten kan ske på flera olika sätt. Dessutom kan kortägaren alltid utnyttja ”betalningsfri månad” två gånger per kalenderår så länge det är minst tre månader mellan dessa tillfällen.

Flexibiliteten speglas även i hur man kan kontrollera sitt saldo. Det kan ske via deras egen app (där man även kan se transaktioner m.m.) SMS, Telesvar och Mina Sidor.

Fördelar med remembers kreditkort

Med tre egna kreditkort möter remember behovet hos de flesta, oavsett vad man prioriterar för förmåner och försäkringar. Oavsett om man väljer remember Card, remember Flex eller remember More ges räntefri delbetalning, möjlighet att koppla på extraförsäkringar och gratis årsavgift första året. Flex är alltid utan årsavgift och har individuell räntesats, vilket de andra kreditkorten inte har.

Det som skiljer kreditkorten åt är bonusar och försäkringar. Med Flex ingår inte några försäkringar alls och kreditkortet har inget bonussystem. Med remember ges tre valfria försäkringar som kan ändras beroende på behov och med More ingår 11 försäkringar.

Utöver försäkringarna har More även en ett bonussystem som ger en återbäring på 1 % på alla inköp. På detta kreditkort ingår också Resepaketet More vilket är en större reseförsäkring mot vad de andra kreditkorten erbjuder.

Utöver dessa tre kreditkort samarbetar remember med Unicef och ger ut Unicefkortet. Ett kreditkort som ger förmåner till kortägaren samtidigt som pengar går till Unicef varje gång kreditkortet används.

Ansök om kreditkort från remember