MoreGolf kreditkort

MoreGolf MasterCard
  • Samla 1 bonuspoäng per spenderad krona
  • Upp till 50 % greenfee-rabatt
  • Omfattande reseförsäkring ingår
Läs mer om kreditkortet

Om MoreGolf

MoreGolf är ett varumärke speciellt framtaget för att leverera ett kreditkort i samarbete med Svenska Golfförbundet. Kortet fungerar förutom kreditkort nämligen även som medlemskort i förbundet. Kreditkortet är framtaget i ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Sverige. EnterCard är ett av nordens största kreditkortsföretag och står bakom kreditkort som bland annat står bakom re:member Card och British Airways VISA. Just re:member är företagets egna kreditkortsvarumärke.

EnterCard har över 1,7 miljoner kunder i Norge, Sverige och Danmark och 450 anställda i Stockholm, Oslo, Trondheim, Köpenhamn och Helsingfors. EnterCard ägs av brittiska Barclays Bank och svenska Swedbank.

Fördelar med MoreGolfs kreditkort

MoreGolf MasterCard är ett betal- och kreditkort 100 procent anpassat efter dig som golfare. Kreditkortet är skräddarsytt för att ge rabatter, förmåner och försäkringar som gör ditt dagliga liv enklare, säkrare och billigare.

Kreditkortet ger dig 1 poäng i bonus på allt du handlar i såväl golfshoppen som i glasskiosken, var du än befinner dig i världen. De bonuspoäng du samlar omvandlas sedan till bonuscheckar som kan användas hos utvalda partners och för att betala din greenfee. Du kan endast använda dina poäng för att betala greenfee på de golfklubbar som är anslutna till Svenska Golfförbundet (alltså inte utomlands). Några partners som accepterar bonuscheckarna du samlar genom att använda ditt MoreGolf Mastercard är Skistar, Golfstore, Best Western och Europcar.

Med kreditkortet ingår även en rad försäkringar som kan ses som ett komplement till den reseförsäkring som vanligtvis ingår i en hemförsärkring. Dessa försäkringar inkluderar: Avbeställningsskydd, bagageförseningsskydd, ersättning vid försenat färdmedel, olycksfallsförsäkring och självriskskydd för skador på hem och bil under resans gång.

Med ett MoreGolf MasterCard har du också ett visst skydd mot de kostnader som uppstår om du lyckas slå ett Hole-in-one. MoreGolf ersätter då upp till 1000 kr för att du ska kunna bjuda på den obligatoriska champagnen.

Ansök om kreditkort från MoreGolf