Everyday kreditkort

Everydaycard
  • Få 0.5-1 bonuspoäng per spenderad krona
  • Flertal reseförsäkringar ingår
  • Allriskförsäkring för bl.a. hemelektronik
Läs mer om kreditkortet

Om Everyday

Everyday är ett varumärke som ägs och marknadsförs av Nordea Finans. Målet är att erbjuda ”ett av marknadens förmånligaste betal- & kreditkort” för både kortägaren och de butiker som väljer att ha samarbete med Everyday.

För företagen innebär det ett sätt att erbjuda finansieringslösningar till kunden utan att behöva ha egen administration kring detta. Dessutom är kreditkortet ett mycket kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster. Detta sker då genom kampanjer och erbjudanden riktade mot de som har detta kreditkort.

Utöver bonusar och försäkringar har Everyday ett stort antal rabatter hos samarbetspartners, vilket är ett av kreditkortets stora fördelar. Bland annat finns erbjudanden från Preem, Best Western, Apollo och Great Days. Med tanke på att kreditkortet kostar 195 kr (0 kr första året) kan det vara lönsamt att teckna kreditkortet enbart för att komma åt specifika erbjudanden hos dess samarbetspartners.

En unik funktion är ”Koll på ekonomin”. Alla inköp kategoriserar på ”Mina sidor” och visas i diagram och tabeller. Ett enkelt sätt att se var pengarna tar vägen. Möjligheten finns även att lägga köpgräns och få varning via sms när denna gräns passeras. Här kan man också skapa en budget som automatiskt räknar ur hur mycket man har kvar att röra sig med under månaden.

Fördelar med Everydays kreditkort

Det kreditkort som Everyday erbjuder heter Everydaycard. Det är ett MasterCard vilket betyder att kreditkortet kan användas på över 34 miljoner inköpsställen runt om i världen. En stor fördel med kreditkortet är att det ger en rad rabatter och erbjudanden samt återbäring på alla köp som sker. När inköp sker i matvarubutiker eller bensinstationer är återbäringen 1 % och resterande inköp ger bonus på 0,5-1 %

Everyday erbjuder även mycket flexibel återbetalning. Man kan välja mellan att lägga upp betalningen på 4 månaders räntefri avbetalning eller lägga hela summan som kreditkortsskuld direkt. Utöver det finns möjligheten att välja två betalningsfria månader varje kalenderår.

De försäkringar som ingår är Reseförsäkring, Rånskydd, Allrisk på hemelektronik samt Köpskydd över internet.

Ansök om kreditkort från Everyday