Coop kreditkort

Coop MedMera Betala Efter
  • 2 poäng per krona när du handlar på Coop
  • Reseförsäkring för hela familjen ingår
  • 0 kronor i årsavgift
Läs mer om kreditkortet
Coop MedMera Mer
  • 2 % i bonus på alla inköp hos Coop
  • Omfattande reseförsäkring ingår
  • Självriskskydd vid bärgning/assistans
Läs mer om kreditkortet

Om Coop

År 1899 bildades KF (Kooperativa Förbundet) och hade då som mål att erbjuda ”bra mat i bra butiker till bra pris”. Även om verksamheten har ändrats en hel del sedan dess står idén fortfarande kvar. Dessutom har de valt att allt mer fokusera på hållbar utveckling. Detta både genom biståndsprojekt och att ca 10% av utbudet är ekologiskt. Coop har även fått pris för ”Sveriges grönaste varumärke” med Änglamark.

Redan 1958 började de med biståndsprojekt genom ”Kooperation utan Gränser – We Effect” och 1982 bildades ”Vi-skogen”. Sedan dess har de introducerat det miljövänligare varumärket Änglamark, instiftat ett Änglamarkspris och skapat tydligare policy gällande miljömål. Coops färg är grön och det visar tydligt det ställningstagande som de tagit för en bättre miljö. 

Coop förknippas främst med de drygt 650 matvarubutikerna som finns över hela landet men de erbjuder även möjlighet att handla mat med hemleverans samt matkassar. Inom Coop Bank finns privatlån, betal- och kreditkort samt sparkonton.

Fördelar med Coops kreditkort

Coop har ett brett utbud av betal- och kreditkort vilket gör att man alltid kan hitta ett kort som passar de behov som finns. Oavsett vilket kort som väljs ges 2 bonuspoäng för varje krona som spenderas på Coop. Detta motsvarar då en återbäring på 2 %. Det som skiljer korten åt är andra bonusar, kreditmöjlighet, reseförsäkring och andra försäkringar.

Coop Med Mera Konto ett kontokort där kortägaren i förhand behöver betala in pengar. Vid betalning dras pengarna från detta konto. Ränta ges på insatt kapital och kortet är helt gratis. Kortet kan enbart användas på Coop.

Även Coop Med Mera Betala Före är ett kort där inbetalning ska ske i förväg. Detta är däremot ett MasterCard vilket gör att det kan användas i hela världen. Om en resa betalas med kortet aktiveras även en reseförsäkring.

För de som vill samla månadens alla kostnader på en och samma faktura finns Coop Med Mera Betala Efter. Hela fakturan ska då betalas på en gång. Ett betalkort som även ger bonus på inköp utanför Coop (0,25 bonuspoäng).

Gällande bonusar är däremot Coop Med Mera Mer bäst. Det är Coops kreditkort med 54 räntefria dagar. Utöver bonus på Coop ges 0,5 bonuspoäng på alla andra inköp. Andra extra förmåner är Reseförsäkring Plus, Köpskydd, Prisskydd och kostnadsfria uttag i automat.

Ansök om kreditkort från Coop