Användarvillkor

§1 Personuppgifter

Kreditkort.nu lagrar inga personuppgifter eftersom alla ansökningar hanteras av de kortutgivare som vi rekommenderar. Kreditkort.nu utför därför heller inga kreditupplysningar på våra användare det gör respektive kortutgivare vid ansökan.

§2 Ansvar

Vid eventuella ekonomiska skador eller konflikter beträffande kreditkort, avtal eller överenskommelse mellan kortutgivare och dig som användare av kreditkort tas inget ansvar av Kreditkort.nu. Kreditkort.nu kan ej heller krävas på ersättning för skador eller ses som delaktiga i eventuella tvister som uppstår mellan dig som användare och eventuell kortutgivare. Det som Kreditkort.nu erbjuder är en jämförelse av olika kreditkort på den svenska marknaden och Kreditkort.nu har ingen som helst del i de avtal som skrivs mellan dig som användare och den kortutgivare som beviljar ansökan om kreditkort. Vi försöker hålla informationen på Kreditkort.nu uppdaterad men kan inte hållas ansvariga för beslut som tas utifrån informationen eftersom vi inte kan garantera att den alltid är 100% korrekt.

För att ta del av exakt vilka villkor som gäller för respektive kreditkort hänvisar vi till kortutgivarens hemsida.

Om du som privatperson har stora skulder eller låg inkomst uppmanar vi dig att inte ansöka om kreditkort. Se till att du alltid budgeterar din ekonomi innan du ansöker om ett kreditkort.

§3 Ändring av användarvillkor

Kreditkort.nu kan komma att ändra dessa användarvillkor och det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad om de villkor som gäller för användningen av den här sidan. Genom att använda sajten godkänner du också dessa användarvillkor.

Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka